Odisee studenten geven feedback aan hun docenten (3) – feedbackronde 1e semester van start

We hadden het in deze blog eerder al over de nieuwe aanpak van de manier waarop studenten feedback kunnen geven over hun docenten (inclusief een nieuwe vragenlijst)

Vandaag (12 december) was het dan zover: 21.453 gepersonaliseerde feedbackformulieren werden verstuurd naar in totaal 6.704 studenten.

De Algemene Studentenraad stelde dat 5 feedbackformulieren per student aanvaardbaar is. Dat maximum is gerespecteerd voor 93% van de studenten. Studenten die vakken van verschillende opleidingsfases combineren, kregen soms 6 of 7 feedbackformulieren.

En nu alles in het werk stellen voor een maximale respons!

beeld feedback aan je docent - definitief