Bug opgelost in navigatie van groepsjournaal

Door een bug in de code van Blackboard, was er een probleem met de navigatie doorheen groepsjournalen. Van zodra de eerste post in een groepsjournaal een maand oud is, worden posts gerarchiveerd per maand. Het was onmogelijk voor de leden van een groep om deze archieven te bekijken. Wanneer een student op een link klikte van het archief van een voorbije maand, kreeg hij of zij een foutmelding. Als docent kon dit wel.

Dit probleem is nu verholpen op Toledo en op eloV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>