Announcement Manager

Recentelijk werd er een nieuwe tool beschikbaar gemaakt binnen cursussen en communities: de Announcement Manager.

Met deze tool kunnen mededelingen in batch verwijderd worden binnen een cursus of community. Tevens is het mogelijk om met behulp van deze tool mededelingen te verwijderen van gebruikers die niet langer actief zijn binnen Toledo. Dit was voordien niet mogelijk zonder tussenkomst van het ToledoTeam.

Om de tool te openen dient men naar het ‘Control Panel’ te gaan en vervolgens binnen ‘Course Tools’ of ‘Organisations Tools’ te klikken op ‘Manage Announcements‘.

Ga naar Control Panel > Tools > Manage Announcements

Binnen de tool ziet men alle mededelingen van de cursus of community. Standaard ziet men de titel en de boodschap van de mededeling. Via de knop ‘Hide Message Field‘ kan je de boodschap verbergen en enkel de titels laten zien.

Overzicht van de mogelijkheden van de Announcement Manager

In de twee laatste kolommen ziet men de auteur en de tijdsinstellingen van de mededelingen. Doorstreepte mededelingen zijn niet langer zichtbaar voor studenten. Met de knop ‘Delete Selected Announcements‘ kan men geselecteerde mededelingen verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>