Kwaliteiten & Vervormingen.

 

KWALITEITEN:

1) zorgzaam:  Als bij het slapen gaan mijn zus nog in de zetel ligt, leg ik altijd nog even een deken over haar heen.

2) genieter: Ik kan echt genieten van een namiddag met het gezin. Toch blijft dat genieten niet enkel in specifieke zaken maar ook in de dagelijkse babbels en pret.

3) behulpzaam: Wanneer mensen moeilijk op de trein geraken help ik ze graag met hun bagage.

4) veelzijdig: Ik pas mij gemakkelijk aan in verschillende situaties. En heb een erg open visie op nieuwe dingen. Ik probeer ook altijd vanuit het standpunt van de andere partij te kijken.

5) respectvol: Vanuit mijn vorige kwaliteit kan ik deze ook ondersteunen. Graag heb ik met verschillende karakters te maken. En probeer in elke persoon altijd iet leuks te vinden, een eigenschap wat me aanspreekt en deze karakters ook te respecteren.

… en vriendelijk.. ;)

 

VERVORMINGEN:

1) traag: Bij het analyseren van aan tekst of vraag heb ik altijd wat meer tijd nodig.

2) onzelfzeker: Bij het maken van een taak begin ik vlug opnieuw omdat ik nooit zeker ben of deze wel geslaagd is.

3) hebberig: Ik ben iemand die niet vlug genoegen neem met hetgeen ik heb. Voor mij is goed niet altijd goed genoeg het moet perfect zijn of het beste!

4) koppig: Zoals de meeste mensen kan ik mezelf wel eens goed vastzetten in een werk of bezigheid en ookal is dit niet productief kan ik me er niet van afzetten.

5) naïef: Als je met mensen omgaat word je wel eens teleurgesteld. Nu ik eens terug kijk vind ik wel vaker dat ik nogal goedgelovig ben. Warschijnlijk omdat ik gewoon het beste in iedereen wil zien.

1 reacties op “Kwaliteiten & Vervormingen.”


  • Charlotte Bammens

    Hé Niels volgens mij heb je wel meer dan twee goede kwaliteiten hoor. :) Je bent bijvoorbeeld ook altijd vriendelijk. :)

Laat een reactie achter

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.